Împreună, împotriva corupţiei

Directorul tehnic al Universităţii Suceava, Petru Ghervan, s-a arătat plăcut surprins de ultimele declaraţii ale tehnicianului echipei Pandurii Tg. Jiu, Vasile Stîngă, cu privire la corupţia din arbitraj.

“Ar trebui să stea la aceeaşi masă antrenori, conducători de club şi arbitri, pentru că un antrenor de unul singur nu poate face nimic. Eu îl felicit pe domnul Stîngă pentru atitudinea pe care o are şi pentru dorinţa sa de a aduce lumină în unele zone ale societăţii. Cred totuşi că soluţia nu este de genul acesta, ci trebuie puse cap la cap toate componentele unui sistem. Dacă arbitrii vor recunoaşte vreodată că sunt lucruri care nu duc la nimic bun, ar fi ideal, pentru că sistemul trebuie schimbat din interior. Sunt unii care spun că domnul Stîngă îşi acoperă lipsa de rezultate, prin acuze la adresa arbitrilor. Eu nu cred însa aşa ceva şi consider că ştie dumnealui ceva. Toţi îl vom susţine în momentul în care va aduce cineva argumente că X sau Y au primit bani pentru a-l favoriza pe Z. Este normal, pentru că fiecare, mai devreme sau mai târziu, poate cădea victima unor astfel de lucruri” a declarat Petru Ghervan.

Antrenorul echipei Pandurii Tîrgu Jiu, Vasile Stîngă, a declarat, în urmă cu o săptămână, că toţi arbitrii din România sunt corupţi, ei fiind dispuşi să avantajeze o echipă pentru sume cuprinse între 2.000 şi 4.000 de euro, dar a menţionat că nu îşi poate proba afirmaţiile.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Împreună, împotriva corupţiei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*