Moş Nicolae a ocolit Areniul

Componentii divizionarei secunde Rapid Suceava au intrat in vacanta de iarna asa cum au facut-o la fiecare sfarsit de an: cu portofelele goale. Conducerea “ceferistilor” trage nadejde ca situatia financiara se va remedia pe parcursul saptamanii viitoare, cand municipalitatea a promis ca va vira in conturile clubului o noua transa de bani din bugetul alocat pe anul in curs. Suma vehiculata, mai exact 50.000 de lei, este insa una insignifianta in conditiile in care jucatorii au restante salariale pe mai multe luni, iar o parte dintre ei sunt ofertati de alte formatii.

Cred ca nu a fost an, fie vara, fie iarna, sa intram in vacanta cu salariile la zi. De fiecare data am plecat cu buzunarele goale. Nu stiu cum vor reusi sa tinem jucatorii care au oferte, nu stiu cum vom reusi sa-i convingem sa semneze prelungirea contractelor. Totul pleaca de la bani. Daca am reusi sa le achitam macar doua salarii acum la final de an, sunt convins nu ar vrea nimeni sa plece. Avem cele mai mici salarii din Liga a II-a. Macar pe alea sa le putem achita la timp. Sa nu mai vorbim ca vin lunile ianuarie, februarie, cand nu putem primi bani de la Primarie, iar atunci ar trebui sa facem un cantonament si sa aducem trei-patru jucatori”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Printre jucatorii rapidisti ofertati de alte echipe se numara capitanul Florin Plamada, dorit de CSMS Iasi, Sumanariu, Cainari si veteranul Semeghin, adica exact patru din piesele care au dus greul la Rapid in sezonul de toamna al Ligii a II-a.

Primaria Municipiului Suceava a alocat in acest an echipei de fotbal Rapid un buget de 1 milion de lei noi. Concret insa, in conturile clubului de pe Areni au ajuns pana acum, in luna decembrie, doar jumatate din bani alocati pe hartie de autoritati.

COMENTARII:

9 Comentarii la "Moş Nicolae a ocolit Areniul"

  1. dar tu nu ai oferte?macar de la abator pt cai morti.du=te teDICA du-te si lasa-ne

  2. De ce nu scrieti cati bani da Clim, marele patron, pentru aceasta echipa?Este echipa lui Lungu sau a lui Clim?Nu sunt fan Lungu, dar eu n-am vazut niciodata sa scrieti „Clim a virat suma de… in contul jucatorilor”?

  3. bani aruncati in vant pentru purtatorii ilegali de legitimatii de fotbalisti.restul e vant.

  4. Clim de ce nu da bani la Rapid ? bani nu da dar jucatori ca Spatar si antrenor ca Ted tine vesnic la Rapid chiar daca nu sunt rezultate ? Spatar e numai la numar si in locul lui mai bine aduceti un jucator tanar de perspectiva ! de ce nu-l luati pe Bogdan Grosu la Rapid ? nu aveti nevoie de un preparator fizic de meserie ? sau merge si asa cu Ted si rezultatele se vad ! de nu incercati cu un antrenor tanar ca Sevaciuc , etc , sau vreti sa fim vesnic la retrogradare cu Ted ?cat de jos trebuie ca sa ajunga Rapidul ca sa-l schimbati pe Ted ? nu credeti ca se cheltuie banii publici aiurea cu Ted ?

  5. Clim le plateste lichidele!
    crezi ca-i putin?

  6. BT au schimbat antrenorii chiar daca in momentul asta inca nu sunt la retrogradare iar noi cu 2 victorii in 15 etape mergem in continuare cu TED ! la BT antrenorii nu sunt tinuti pe baza de cumatrii ! se vede unde sunt ei , ce stadion au si ce echipa de fotbal au ! noi chiar daca suntem in groapa mergem mai departe cu ted de parca nu ar mai fi alti antrenori ! daca nu ai jucatori foarte buni dar ai antrenor foarte bun mai te astepti la ceva rezultate si mai ai sperante dar daca antrenorul e mai slab ca jucatorii atunci e jale ! RETROGRADARE scrie !

  7. nu va mai luati de ted ,antrenor afost marin barbu inca din returul campionatului trecut ted a fost secund iar deciziile au fost luate de barbu nu de ted si nu cred ca alt antrenor ar fi putut face mai mult cu lotul si conditiile care au fost la club,cei care nu stiti situatia interesati-va si apoi vorbiti si dati comentarii

  8. BARBU A FOST,ESTE SI V-A FI BLATISTUL RAMANIEI, CA ANTRENOR ESTE DEPASIT.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*