Moroşan pregăteşte autobaza

Desi este constient de valoarea adversarului din prima etapa, Cristian Morosan considera ca a gasit antidotul pentru a estompa apetitul ofensiv al formatiei brailene. Patronul gruparii radautene va aborda intalnirea de astazi dupa modelul Sorin Cartu si a declarat ca va instala “autobaza” in fata atacurilor oaspetilor.

Brailenii alcatuiesc o formatie redutabila, care va emite pretentii la promovare. La ultimele antrenamente am exersat faza de aparare, unde intentionam sa ne asezam pe doua linii. Daca reusim sa le stricam jocul, sunt convins ca vom iesi cu fruntea sus din aceasta intalnire”, a spus Cristian Morosan.

Fara infrangere in partidele amicale din aceasta vara, acolo unde au inregistrat sase victorii si doua remize, fara a primi insa niciun gol, oaspetii au facut deplasarea la Radauti inca de ieri si au intentia declarata de a obtine toate cele trei puncte pune in joc.

“Victoria este obiectivul nostru pentru acest meci, nu avem probleme de lot şi am luat toate măsurile ca fotbaliştii să fie odihniţi la ora meciului. Am schimbat echipa şi în primul rând dorim să jucăm fotbal, să construim din mers o formaţie competitivă, pentru că ne trebuie continuitate în rezultate pentru a ne propune un obiectiv îndrăzneţ”, a declarat presedintele oaspetilor, Adelin Soare, pentru Obiectiv- Vocea Brailei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *