Moroşan, în anturajul naţionalei

Desi este o figura controversata in fotbalul sucevean, Cristian Morosan continua sa surprinda pe plan international. Astfel, patronul Scolii de Fotbal Radauti s-a aflat sambata in tribunele stadionul Saint Denis, de unde a urmarit alaturi de delegatia echipei nationale partida dintre selectionatele Frantei si Romaniei.

Intrat in anturajul tricolorilor gratie relatiilor pe care le are in lumea impresariatului sportiv, Cristian Morosan a superzivat saptamana trecuta antrenamente sustinute de Laurent Blanc la baza de la “Claire Fontaine”. “Cei din stafful Romaniei m-au rugat sa culeg cateva date tehnice-tactice despre francezi si am facut-o cu mare placere pentru ca ma cunosc cu multi dintre jucatorii lor“, a spus Morosan.

Malouda este un tip simpatic, care are un respect deosebit fata de echipa Romaniei. Gourcuff este un baiat cu o mare priza la fete, in timp ce Lloris si-a amintit cu placere despre evolutia lui Stelea la World Cup ’94“, a spus omul de fotbal radautean dupa experienta avuta in cantonamentul “cocosilor galici”.

Cristian Morosan a profitat de vizita facuta in Hexagon pentru a trece si prin curtea clubului Auxerre, acolo unde un pusti in varsta de doar 8 ani, legitimat la Scoala de Fotbal Radauti, a sustinut cu brio probe de joc.


Sursa: www.sf-radauti.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moroşan, în anturajul naţionalei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*