Moment festiv în fotbalul județean cu prilejul disputării finalei Cupei României

ajf cupa romaniei

Șomuzul Preutești și Victoria Vatra Moldoviței joacă cu trofeul pe masă, duminică, cu începere de la ora 16.00, pe stadionul Areni, în finala fazei județene a Cupei României. Șomuzul Preutești a ajuns pentru al doilea an consecutiv în ultimul act al competiției după ce a trecut de formațiile Avântul Frasin (5-2), Cetatea Baia (7-2) și Dorna Vatra Dornei (1-0 și 3-1), în vreme ce Victoria Vatra Moldoviței a eliminat pe parcurs grupările Forestierul Frumosu (4-1), Recolta Fântânele (5-0), Bradul Putna (4-1) și Viitorul Adâncata (1-2 și 2-0).

Aflat la ultimul meci din carieră, Ionuț Avădanei va arbitra la centru finala Cupei României, ajutat la cele două tușe de Vlăduț Hazi și Daniel Bostan. Arbitru de rezervă este Robert Șroder, în vreme ce Vasile Păduraru este observator de joc din partea AJF Suceava.

Finala de duminică a fazei județene a Cupei României va fi prefațată, cu începere de la ora 14.00, de o partidă de fotbal feminin în care față în față se vor afla echipele Bucovina Pojorâta și Armonia Fălticeni.

De asemenea, conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava va premia duminică echipele care au ieșit campioane în sezonul competițional 2015/2016. Zece echipe sunt așteptate să-și ridice trofeele, printre care Șomuz Fălticeni (Liga a IV-a), Voința Zvoriștea (Liga a V-a – Seria de Est), Forestierul Frumosu (Liga a V-a – Seria de Vest), Dorna Vatra Dornei sau Șomuz Fălticeni (Juniori B1), Rapid Suceava (Juniori C), Juniorul Suceava (Juniori D), LPS Suceava (Juniori E), LPS Suceava (Gheorghe Ola), LOS Suceava, (Gheoghe Ene) și Bucovina Pojorâta (fotbal feminin).

De asemenea, se va acorda titlul de golgheter în șase dintre competițiile organizate de AJF Suceava, se va decerna titlul de cel mai bun jucător din campionatele județene și se vor acorda două premii de fair-play pentru echipele din Liga a IV-a și Liga a V-a care au încasat cel mai puține cartonașe în ultima ediție de campionat. În plus, câștigătoare Ligii a IV-a, Șomuz Fălticeni va fi premiată de AJF Suceava și Inter Conti cu suma de 3.000 de lei, sumă cu care să organizeze barajul de promovare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moment festiv în fotbalul județean cu prilejul disputării finalei Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*