Moldovan: „Se joacă 100%”

Rapidistii au sperat in zadar. N-au scapat de cea mai lunga deplasare din campionat, una de peste 500 de kilometri. Trupa lui Bogdan Tudoreanu se va imbarca maine-dimineata in autocar si va pleca spre litoral, acolo unde, sambata, de la ora 11.00, va infrunta cea mai ramas din echipa Sagetii Navodari, intr-un meci contand pentru etapa a XV-a a Ligii a II-a, penultima programata in 2014.

Presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan, a confirmat astazi dupa-amiaza ca meciul dintre Sageata si Rapid se joaca, in ciuda problemelor financiare cu care se confrunta echipa din Navodari. Dobrogenii au anuntat ca vor sa termine sezonul de toamna, urmand sa alineze la meciul contra Rapidului mai multi juniori. “Am avut o discutie telefonica cu presedintele clubului din Navodari, iar meciul se joaca 100%. Acum, daca tot trebuie sa facem deplasarea, vrem sa profitam de situatia celor de la Sageata si sa ne intoarcem cu toate cele trei puncte. Daca meciul nu s-ar fi disputat, am fi castigat la masa verde cu 3-0, conform regulamentului. Poate facem golaveraj”, a spus presedintele Dumitru Moldovan.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Moldovan: „Se joacă 100%”"

 1. „- Atletul?! sopti ciufuliciul cu ochii în lacrimi.
  Victor încuviinta clatinînd încet capul. Imita gestul cu care atletul dadea semnal de castig la roata norocului.”

  Ghici…ghicitoarea mea!
  Sigur nu-i pentru Comisar.N-are cum sa priceapa chiar daca-i explica cineva…

 2. ce cota are navodariul? asa de curiozitate… 😀

 3. Puteti urmari meciul live pe http://www.sageata-navodari.ro

 4. Sa traiesti Cobras .

 5. ba Vanatorile chiar m-am saturat de comentariile tale ,esti un obsedat de Comisar, pupal tu in c.r pe el ca sa inteleaga dementule.
  vad ca te oftici rau ca baietii au castigat . iti dau un sfat prietenesc, dute la psiholog ca ai mare nevoie si m-ai scuteste-ne de comentariile astea de rahat.

  • Mai flacau frumos si” inteligent” vrei sa facem un concurs de…orice?Nu ma oftic deloc ca a castigat Suceava,DIMPOTRIVA,dar cand eu eram suporterul echipei tu erai…nascut?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*