Moldovan jr la Botoşani

Alexandru Moldovan se va transfera in aceasta iarna la gruparea FC Botosani. In varsta de doar 17 ani, Moldovan jr. este asteptat luni la reunirea echipei botosanene, urmand ca din viitorul retur sa evolueze pe Municipal. Tehnicianul Cristi Popovici a declarat că a primit recomandări bune despre juniorul sucevean, lăsând să se înţeleagă că acesta este ca şi transferat la FC Botoşani. „Cu juniorii nu ai niciodată nimic de pierdut. El este de perspectivă şi va fi junior şi în sezonul viitor”, a declarat Popovici pentru Monitorul de Botosani.

Alexandru Moldovan a evoluat în acest tur de campionat pentru formaţia din liga a III-a, Rapid CFR Suceava, trecându-şi în cont şi o reuşită în meciul cu Dunărea II Galaţi. „.E un jucător tânăr, cu calităţi bune, un junior valoros care poate juca oricând în linia mediană, fiind şi dreptaci şi stângaci. La turneul Luceafărul de la Botoşani din urmă cu mai mulţi ani a fost desemnat cel mai bun jucător”, a completat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Tatăl fotbalistului, Dumitru Moldovan, fostul preşedinte al Cetăţii Suceava, a declarat că fiul său are la FC Botoşani o şansă în plus decât ar fi avut-o pe Areni „Sunt sigur că va reuşi la Botoşani, deoarece aici sunt condiţii foarte bune, un antrenor bun şi din punctul meu de vedere are o şansă în plus decât ar fi avut-o la Suceava, pentru că acolo toţi spuneau că joacă pentru că e fiul meu“, a conchis Moldovan senior in paginile aceleiasi publicatii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *