Moldovan şi Radu preiau Rapidul

Divizionara a treia Rapid Suceava va avea incepand de saptamana viitoare o noua conducere tehnico-administrativa. Astfel, zvonurile din ultima perioada au devenit certitudini: noul presedinte al gruparii de pe Areni va fi Dumitru Moldovan, in timp ce postul de antrenor principal va fi ocupat de Ioan Radu.

Instalarea celor doi la carma “ceferistilor” va fi oficializata in cursul zilei de maine, in urma unei intrevederi pe care patronul de facto al rapidistilor Costel Bujoreanu o va avea cu primarul Ion Lungu.

Cuplul Moldovan – Radu ii va inlocui in functii pe presedintele Gabriel Clim si antrenorul Ion Buzoianu, cel care a condus banca tehnica a echipei in ultima jumatate a turului. Noua conducere a “alb-visiniilor” va intra in paine in cursul zilei de luni, odata cu reunirea lotului in vederea pregatirii returului ligii a III-a.

Ioan Radu este la cel de-al patrulea descalecat pe Areni, dupa ce in ultimii sase ani a mai pregatit in alte trei randuri Cetatea, grupare care a fost prezidata in perioada 2005 – 2009 de catre Dumitru Moldovan.

Conform tintarului stabilit de federatie, Rapid Suceava va reintra in focul meciurilor oficiale pe 4 martie, atunci cand pe Areni va poposi Politehnica Galati, pentru un meci contand pentru prima etapa a returului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moldovan şi Radu preiau Rapidul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*