Mobilizare maxima

Intreaga suflare handbalistica din Suceava este conectata la meciul pe care Universitatea il va sustine maine seara la Odorheiul Secuiesc. Jucatorii pregatiti de Leoanrd Bibirig viseaza la un rezultat favorabil, care sa ii propulseze mai sus in ierarhia Ligii Nationale.

“Încercăm, am muncit mult şi sperăm ca panta ascendentă pe care ne aflăm să continue. Un rezultat bun la ei ar fi extraordinar. E bun şi un egal, dar ne dorim să câştigăm, mai ales că o victorie la Odorhei înseamnă sa urcam in clasament. Va fi un meci extrem de greu. Meciurile anterioare au fost la scor strâns, meciuri echilibrate şi probabil aşa va fi şi acesta. Inspiraţia de pe final va conta în câstigarea meciului”, este de parere Razvan Gavriloaia.

Incert dupa accidentarea suferita cu Dinamo, Adrian Chirut ii linisteste pe suporteri si anunta ca poate evolua miercuri: “Am efectuat mai multe analize si consider ca pot intra in teren la acest meci. Odorheiul practică un joc foarte asemănător cu al nostru bazat pe viteză şi, ca şi noi, joacă de foarte mult timp împreună”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mobilizare maxima"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*