Mobilier, echipamente, accesorii şi consumabile de la Savy pentru un salon de manichiură şi pedichiură

Ai decis să deschizi un salon de manichiură şi pedichiură? Felicitări! La Savy vei găsi tot ce ai nevoie pentru a începe în cele mai bune condiţii, de la mobilier şi lămpi, până la geluri şi lacuri de cea mai bună calitate! 

Deţinerea echipamentelor şi a consumabilelor necesare unui tehnician de unghii este esenţială pentru a avea succes. Afacerea ta nu are nevoie doar de câteva sticluţe cu ojă şi un decor atractiv! Pentru a putea oferi o gamă diversificată de servicii şi a atrage cât mai multă clientelă, vei avea nevoie de echipament şi consumabile variate şi de calitate, precum cele de la Savy care are o categorie de produse dedicată saloanelor.

Iată de ce ai nevoie pentru a deschide un salon de manichiură şi a avea o afacere de succes!

Staţii de manichiură

Staţiile de manichiură de la Savy sunt mese special proiectate pentru îngrijirea unghiilor. Dacă ai decis să deschizi un salon de manichiură şi pedichiură, acestea sunt primele piese de mobilier la care ar trebui să te gândeşti. Ele pot fi dotate cu rafturi pe care poţi expune lacurile de unghii. Astfel, clienţilor le va fi mai uşor să aleagă nuanţa şi, totodată, vei crea un decor plăcut pentru salon. 

O masă de manichiură confortabilă este vitală pentru succesul afacerii tale. Ea va asigura locul necesar pentru desfăşurarea lucrărilor, dar şi spaţii de depozitare adecvate pentru instrumentele şi consumabilele necesare. Are suprafaţă din plastic laminat, sertare şi rafturi pentru depozitarea materialelor, dar şi roţi pentru a putea fi deplasată uşor. 

Scaun pentru tehnician

Pe lângă staţia de manichiură, vei avea nevoie de la Savy de un scaun confortabil pentru tehnician. Acesta este tapiţat cu piele ecologică şi burete moale şi are suport şi baza metalice. Dotat cu cinci roţi din plastic rezistent, se poate mişca fără a zgâria sau a lăsa urme pe podea. Datorită pompei hidraulice cu care este prevăzut se poate regla uşor pe înălţime.  

Stativ pentru pedichiură

În salonul tău de înfrumuseţare va fi util şi un stativ reglabil pentru pedichiură ca cel pe care îl găseşti la Savy. Acesta arată profesional şi ridică piciorul într-o poziţie confortabilă pentru a putea lucra în cele mai bune condiţii. 

Lămpi cosmetice de masă

Tehnicianul de unghii are nevoie de o bună iluminare pentru ceea ce face. Indiferent dacă se ocupă de îngrijirea cuticulelor sau a unghiilor sau creează un design fabulos pe o unghie, este esenţial să aibă lumină bună pentru a vedea ceea ce face. La Savy găseşti o gamă variată de lămpi cosmetice pentru masă, astfel încât să ai de unde alege exact ceea ce îţi trebuie!

Produse de unică folosinţă

Indiferent dacă salonul tău este pentru îngrijirea unghiilor sau a părului, Savy oferă o gamă diversificată de produse de unică folosinţă care îţi vor fi utile. Aici vei găsi huse speciale pentru masa cosmetică, despărţitoare pentru degete sau papuci de unică folosinţă necesare în timpul pedichiurii, gulere pentru tuns, mantii pentru vopsit, prosoape cosmetice de diverse dimensiuni, şerveţele de unghii şi multe altele.

Tratamente SPA pentru mâini, picioare şi unghii

Şi, pentru că îngrijirea mâinilor şi a picioarelor nu înseamnă numai manichiură şi pedichiură, ci şi tratamente SPA relaxante, merită să iei în considerare gama de produse de la Savy pentru un răsfăţ complet. Aici vei găsi  diverse balsamuri pentru picioare cu efect de încălzire sau răcire, revitalizant sau pentru piele uscată, creioane pentru protecţia unghiilor, crema de mâini cu uree, crema cu nămol, loţiuni din plante medicinale bogate în vitamine, săruri de baie, uleiuri de protecţie şi multe altele. Toate sunt produse de calitate care au efecte vizibile şi vor fi apreciate de clientela ta.

Ustensile manichiură şi pedichiură

Desigur, din salonul tău nu pot lipsi cleştele pentru cuticule sau pentru unghii, forfecuţele Starleks, instrumentele cosmetice, instrumentele pentru manichiură şi pedichiură, pensetele, pila pentru călcâie şi multe altele. Savy oferă o gamă completă de ustensile de manichiură şi pedichiură, ba chiar şi un centru profesional pentru ascuţire. 

Nu uita că unele dintre aceste materiale sunt consumabile care trebuie înlocuite periodic. La Savy vei găsi o mare varietate de produse pentru unghii, multe dintre aceste indispensabile pentru un salon de înfrumuseţare!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *