Moara, exclusă din Liga a V-a

Excluderea unei echipe din campionatul Ligii a V-a, amenzi in valoare totala de aproximativ 6.000 de lei noi, 25 de etape de suspendare, doua rezultate omologate la “masa verde” si un jucator exclus din viata sportiva. Acestea sunt sanctiunile date in sedinta de joi a Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Suceava.

Seria a doua din cadrul Ligii a V-a va continua incepand cu etapa de maine cu doar 11 echipe, dupa ce gruparea Spicul Moara a fost exclusa din competitie pentru neprezentarea la ultimele doua jocuri de campionat. In urma deciziei toate rezultate inregistrate pana acum de echipa din Moara au fost anulate.

In cadrul aceleiasi sedinte, forul condus de Aurel Daicu a decis sa omologeze cu scorul de 3-0 meciul dintre Bucovina Radauti si Rapid II Mihoveni, pe motiv ca oaspetii au utilizat un fotbalist fara drept de joc, si anume portarul Alex Gavriloaia. Aceiasi soarta a avut si partida dintre Locomotiva Dornesti si Flacara Vicovu de Jos, unde gazdele au pierdut intalnirea cu scorul de 0-3, dupa ce au folosit un jucator in stare de suspendare.

De aplicarea literei regulamentului nu au scapat nici jucatorii cu apucaturi de brute, cel mai grav caz aflat pe masa comisiei fiind cel a lui Danut Constantin Bercea, jucatorul formatiei Forestierul Frumosu fiind exclus din activitatea fotbalistica dupa ce a bagat un adversar in spital in urma partidei cu FC Pojorata.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moara, exclusă din Liga a V-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*