Moş Nicolae vine la Galleria

Duminică, 5 decembrie 2010, începând cu ora 13.00, Galleria Suceava vă invită la întâlnirea cu Moş Nicolae. Acesta nu va veni singur, ci împreună cu elevii Şcolii Populare de Arte “Ion Irimescu” din Suceava, care vă vor încânta cu un spectacol muzical coregrafic special pregătit pentru această ocazie.

În cadrul acestui program veţi avea ocazia să ascultaţi piese instrumentale şi vocale de muzică clasică, uşoară şi populară interpretate de către elevii secţiilor de pian, orgă, vioară, canto, acordeon, clarinet, saxofon şi tropetă. De asemeni, o serie de dansuri sportive şi de societate, precum şi verizarea expoziţiei de artă plastică realizată de elevii claselor de profil. Aşadar, duminică sunteţi învitaţi în Galleria la întâlnirea cu Moş Nicolae!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la “Lecții de dans gratuite” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ). Lecțiile de dans sunt oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Teatru pentru copii, sâmbătă, la Galleria Suceava

Sâmbătă, 4 decembrie 2010, de la ora 11.30. Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Mall, piesa ‘La cireşe’. Accesul este gratuit! După program, alături de Lucian Dragotă, copii se vor distra în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârșitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Ora de poveste”. O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveștilor nemuritoare. Personaje din lumea de poveste, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Moş Nicolae vine la Galleria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*