Mizeaza pe aparare

Arma principala a handbalistilor suceveni in meciul de la Odorheiu Secuiesc o reprezinta defensiva. Jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig cred ca daca vor reusi sa se apere la fel ca la Cluj, se vor intoarce cu doua puncte din Harghita.

Extrema stanga, Florin Ciubotariu, a laudat prestatia portarilor Iulian Andrei si Bogdan Pralea din ultimele partide si spera ca acestia sa arate aceeasi inspiratie si cu HC Odorhei.

“Sper ca la ora meciului sa fim toti in forma maxima si cred ca diferenta o vor face portarii. Noi putem spune ca avem o poarta foarte buna. Acest lucru s-a vazut in mod special la Cluj si cred ca daca portarii vor apara la fel si cu HC Odorhei, vom castiga”, a declarat Florin Ciubotariu.

Opinia lui Ciubotariu este impartasita de Bogdan Pralea. Portarul Universitatii mizeaza pe o aparare eficienta a echipei sucevene, meciul de la Cluj ramanand si pentru el un reper in acest sens.

“Intalnim ocupanta primul loc, o echipa care are in lot jucatori masivi si care este pe val dupa ce a castigat cu Resita si Constanta. Pentru a castiga cel putin un punct, va trebui sa practicam un joc foarte agresiv in defensiva, asa cum am facut-o la Cluj”, a spus Bogdan Pralea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mizeaza pe aparare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*