Mizează pe forţa grupului

Pandurii vin cu ganduri de victorie la Suceava. Desi admite ca meciul cu Universitatea se anunta extrem de dificil, antrenorul gorjenilor, Liviu Andries, mizeaza pe determinarea propriilor jucatori si pe forta grupului, in incercarea de a sufla trupei pregatite de Leonard Bibirig locul 4 in clasamentul Ligii Nationale.

Atuurile noastre ar trebui să fie dorinţa noastră de victorie şi forţa grupului. Dacă ne dorim într-adevăr victoria şi vom juca în echipă, le vom pune mari probleme celor de la Suceava, desi vom avea un meci foarte, foarte greu. Dacă nu vom fi 100% apţi din punct de vedere fizic şi psihic, nu vom reuşi să câştigăm acest meci. Mergem sa jucam şi contează sa pui suflet în ceea ce faci, pentru ca nu avem nimic de pierdut“, a declarat Liviu Andries, citat de siteul www.sportingorj.ro.

Trebuie sa abordam jocul de la Suceava la victorie pentru ca avem de recuperat cele doua puncte pierdute in meciul de acasa cu CSM Bucuresti. Vom incerca sa ne mobilizam, sa dam tot ce avem mai bun pentru ca o victorie ne-ar propulsa pe locul 4 al clasamentului“, a mai spus Andries.

Universitatea Suceava – Pandurii Targu Jiu se joaca sambata, cu incepere de la orele 11.00, in sala LPS.
In turul campionatului, gorjenii s-au impus in propriul fief, in fata sucevenilor, cu scorul de 26-23.

Foto: www.SportinGorj.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mizează pe forţa grupului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*