Miting pentru salvarea Forestei, la ora 17:00!

suporteri galerie banner

Suporterii Forestei organizeaza astazi, de la ora 17:00, in fata Primariei Municipiului Suceava un miting prin care vor sa atraga atentia asupra iminentei desfiintari a echipei de fotbal. La actiune si-au anuntat participarea membrii galeriei, unii jucatori ai Forestei, dar si mai multi simpli sustinatori ai sportului sucevean.

„Intr-un oras normal la un astfel de protest ar iesi in strada mii de oameni. Speram ca sucevenii sa demonstreze macar in ultimul ceas ca iubesc cu adevarat fotbalul si sa vina alaturi de noi. Altfel, nu mai are rost sa ne plangem, ne meritam soarta!”, a spus unul dintre initiatorii mitingului.

In acelasi timp, ca masura disperata de a mai strange ceva bani, jucatorii Forestei si-au scos la licitatie tricourile de joc pe Facebook, in timp ce presedintele Consiliului de Administratie al Forestei, Andrei Ciutac, a pus in vanzare echipamentele de joc neinscriptionate si materialele promotionale care au mai ramas la club.
cainari tricou

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Miting pentru salvarea Forestei, la ora 17:00!"

  1. CU TOTII .LA MITING .URAAAAAAAA !!!!!

  2. Hai la mitingul de sustinere , trebuie să ieșim , să dăm dovadă de atașament față de ce mai avem in acest oraș , prea rîd dușmanii de sărăcia noastră , sa demonstrăm că suntem Bucovineni , Veniti la miting !!!!

  3. Pacat sa se piarda o echipa de fotabl, haideti la MITING Rusine Domnule Lungu ca nu va implicati.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*