Misiunea grea la Năvodari

Rapid revine sambata pe teren dupa o pauza fortata de aproape doua saptamani. “Ceferistii” vor evolua, de la orele 11.00, in fieful celor de la Sageata Navodari, intr-un meci transmis in direct de postul Dolce Sport 2.

Aflati in cadere libera in clasamentul seriei intai din Liga a 2-a, unde nu au mai bifat vreun punct de patru etape, “ceferistii” recunosc ca sunt outsideri in confruntarea de pe malul marii, dar calculele hartiei nu-i impiedica sa spere la un rezultat pozitiv la Navodari. “Avem o deplasare destul de lunga, iar jocul va fi in compania unei echipe care in ultimii ani a avut rezultate bune si chiar a cochetat cu primele locuri. Este clar ca vom avea o misiune dificila, tinand cont ca cei de la Navodari sunt pe o panta ascendenta, au obtinut o victorie in extremis in ultimul meci de pe teren propriu, cel cu FC Botosani. Urmarindu-i am observat ca au o succesiune de cateva minute in care pot sa inscrie si trei goluri. Ne-am pregatit bine pentru meciul de sambata, avem o proportie de 75-80% jucatori valizi, care speram sa faca un joc bun si sa obtina un rezultat pe masura”, a declarat antrenorul rapidist Ovidiu Murariu.

Tehnicianul spera ca rapidistii sa sparga ghinionul la in meciul de la Navodari si sa marcheze primul gol dupa o seceta de cinci etape. “Echipa gazda este favorita, dar nici noi nu suntem de ici, de colo. Spun asta pentru ca in etapele precedente nu a fost echipa care sa ne domine in mod deosebit, ci doar nesansa ne-a privat de patru-cinci puncte. Cum in viata exista o lege a compensatiei, speram ca aceasta balanta sa se incline in favoarea noastra si sa putem inscrie”, a mai spus Murariu.

La randul sau, secundul Ion Buzoianu recunoaste ca “alb-visiniii” vor avea o misiune dificila pe malul marii. “Cred ca este inutil sa spun ca jocul de la Navodari va fi greu, pentru ca toate jocurile au specificul lor. Intalnim o echipa de primele locuri, care are ca obiectiv promovarea, dar abordam meciul cu un psihic bun, tinand cont de jocul bun si angajamentul aratat la Braila. In toate deplasarile de pana acum, am fost apreciati de adversari si speram ca finalul turului de campionat sa fie in favoarea noastra”, a declarat Ion Buzoianu. Tehnicianul a pus rezultatele de ultima perioada pe seama numeroaselor accidentari, a lotului redus de jucatori si a lipsei cantonamentului de vara. “Am fost in criza inca din prima etapa, cu jucatori accidentati, cu lot redus numeric. Jucatorii pe care ii avem la dispozitie au capatat incredere in fortele lor si s-au ridicat la pretentiile Ligii a 2-a. Sa nu uitam ca suntem singura echipa din serie care nu a facut pregatirea centralizata de vara”, a precizat Ion Buzoianu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Misiunea grea la Năvodari"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*