Misiune uşoară în prima fază

CSM Suceava debuteaza la sfarsitul acestei saptamani in faza eliminatorie a Diviziei A2 la volei masculin. Clasata pe locul secund la finalul sezonului regulat, echipa antrenata de Victor Pancu va avea o misiune facila in prima etapa a turneului play-off, urmand sa primeasca sambata si duminica, in doua meciuri programate de la aceiasi ora 11.00, in sala Unirea, replica formatiei Stiinta Bucuresti.

Am stabilit de comun acord sa jucam ambele partide la Suceava, pentru a face economie cu deplasarea. Ne dorim victoria si firesc ar fi sa castigam fara probleme aceste doua jocuri”, a declarat antrenorul Victor Pancu, care nu va putea conta in partidele cu Stiinta Bucuresti pe aportul a doi jucatori, veteranul Hutuleac, invoit din cauza serviciului militar, si juniorul Scurtu, care a suferit recent o entorsa.

Victor Pancu a precizat ca, din cauza problemelor financiare, nu a reusit sa perfecteze niciun meci de verificarea inainte de prima faza a play-off-ului. “Perioada aceasta de stagnare ne-a scos oarecum din mana. Din pacate, probleme financiare ne-au impiedicat sa disputam jocuri de verificare inainte de play-off. Sper sa ne revenim pe parcurs din acest punct de vedere. Asa este la inceput de an. Ajung banii mai greu”, a declarat tehnicianul echipei locale de volei, care are alocat in acest an din partea municipalitatii un buget de 150.000 de lei noi.

CSM Suceava si Stiinta Bucuresti s-au mai intalnit de doua ori si in sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin, Sasu si compania castigand ambele intalniri cu scorul de 3-0.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *