Misiune imposibilă

Misiune imposibila pentru CS Universitatea. Echipa pregatita de Leonard Bibirig evolueaza maine, cu incepere de la ora 11:00, in fieful campioanei en-titre HCM Constanta, intr-un meci contand pentru etapa a XVIII-a din cadrul Ligii Nationale la handbal masculin.

Preocupata mai degraba de parcursul din Cupa Challenge, conducerea echipei sucevene nu-si pune prea multe sperante intr-un rezultat pozitiv pe terenul liderului, motiv pentru care “studentii” au deplasat pe litoral un lot de jucatori din care lipsesc tocmai artizanii victoriei de sambata cu Time Burevestink, Pralea, Gavriloaia, Adomnicăi, Tcaciuc, Ignat, Chiruţ, Bursuc şi Mitrea fiind menajati pentru returul de peste trei zile de la Lugansk.

“Faptul ca mergem la Constanta fara opt jucători cu experienta nu înseamnă ca nu vom aborda meciul la victorie, asa cum am spus-o de fiecare data. Jucătorii care vor merge sunt tineri şi au şansa să se remarce, ei vor fi evaluaţi în funcţie de dăruirea şi îndârjirea din acest meci, aşa că vor face tot ce le stă în putere”, a precizat directorul tehnic Petru Ghervan.

Din delegatia suceveana deplasata pe malul marii fac parte urmatorii handbalisti: Andrei, Spiridon, Drăghici, Dospinescu, Roşu, Zvanciuc, Dediu, Şoldănescu, Şerban, Acatrinei, Brădăţan şi Grigorie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Misiune imposibilă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*