Misiune imposibilă la Iaşi

Csm Bucovina evolueaza maine in fieful formatiei Poli Iasi, intr-un meci programat, cu incepere de la orele 16.00, pe stadionul Agronomia si care conteaza pentru etapa a 12-a a Diviziei Nationale de rugby.

Invinsa fara drept de apel in primele doua jocuri disputate de la reluarea campionatului, trupa pregatita de Constantin Vlad nu isi pune prea mari sperante intr-un rezultat pozitiv pe terenul liderului la zi.

Este foarte greu de obtinut o victorie la Iasi, pentru ca intalnim liderul clasamentului, o echipa mult mai buna decat a noastra, cu jucatori experimentati care a facut si o pregatire foarte buna in pauza de vara. Poate insa, dupa aceste doua meciuri pierdute, jucatorii nostri isi vor reveni si vor face un joc mai bun, mai ales ca in aceasta saptamana am tot analizat lucrurile rele pe care le-am facut in ultimele doua runde”, a spus antrenorul Constantin Vlad, care nu va putea miza in jocul de maine pe Lungu, plecat la munca in Italia, in vreme ce Albu si Grigoras nu vor face deplasarea din cauza unor probleme personale. In schimb, in tricoul celor de la Csm Bucovina Suceava ar putea debuta Alexandru Flutur, un rugbist de doar 18 ani adus saptamana aceasta de la Css Gura Humorului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Misiune imposibilă la Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*