Misiune imposibilă 5

Echipa locală de volei se îndreaptă către a şasea înfrângere din acest sezon competiţional. CSMU LPS Suceava se deplasează sâmbătă în fieful ocupantei locului 4, Universitatea Cluj.

Chiar dacă se află pe ultimul loc în clasament, fără niciun set câştigat în cele cinci partide disputate de la revenirea în prima divizie, trupa condusă de Victor Pancu şi-a propus să câştige cel puţin un set în confruntarea de sub Dealului Feleacului. În acest sens, sucevenii se bazează pe faptul că gazdele ar putea să îi trateze de sus, având în vedere diferenţa de locuri dintre cele două formaţii. Pe de altă parte, antrenorul Victor Pancu s-a arătat deranjat de ora disputării jocului cu Universitatea Cluj.

“Este ciudat că jucăm tocmai la ora 18:30 pentru că vom avea de aşteptat o zi întreagă până să intrăm pe teren. Mai mult, la întorcere va trebui să găsim un loc de cazare, întrucât e foarte obositor să ne întoarcem la Suceava în toiul nopţii”, a spus Victor Pancu.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CSMU LPS Suceava va avea loc sâmbătă de la ora 18:30 si va conta pentru etapa a V-a din cadrul Diviziei A1 la volei masculin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Misiune imposibilă 5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*