Misiune grea

CSM Bucovina şi Universitatea Cluj sunt singurele echipe din Divizia Naţională de rugby, care nu au acumulat niciun punct în actualul sezon. Acest lucru se va schimba sâmbătă, când cele două formaţii se vor întâlni într-un meci contând pentru etapa a 5-a din primul eşalon.

Rugbyştii suceveni au programat sâmbătă al treilea meci oficial într-un interval de o săptămână. Cu 0 puncte la activ, CSM Bucovina se deplasează în Ardeal, acolo unde întâlneşte Universitatea Cluj, echipă fără niciun punct, însă care are două meciuri restante. Pregătirea fizică precară a sucevenilor, dar şi indisponibilităţile din cadrul lotului îl fac pe antrenorul Constantin Vlad să fie sceptic atunci când vine vorba despre şansele echipei sale în această partidă.

“Pentru noi este al treilea meci pe care il disputam in ultima saptamana. Este foarte greu pentru ca singurele noastre mijloace de recuperare dupa efort sunt cele pe cale naturala. Sper sa facem un joc bun la Cluj, dar sansele de a castiga sunt minime”, a admis Constantin Vlad.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CSM Bucovina va avea loc sâmbătă, de la ora 11, în parcul sportiv “Iuliu Haţieganu” din Cluj.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *