Misiune grea sub Pietricica

Bucovina Radauti evolueaza in etapa de maine a Ligii a 3-a pe terenul celor de la Ceahlaul II, intr-un meci programat de la orele 17.00. Invingatoare in runda inaugurala, cand a trecut la limita de Young Stars Panciu, echipa antrenata de Lucian Burlacu este increzatoare ca poate scoate un rezultat bun sub Pietricica, chiar daca va evolua pe un gazon sintetic si ar putea avea in fata un adversar intarit cu jucatori de la prima echipa.

Mergem increzatori la Piatra Neamt si asta datorita victoriei din prima etapa. Vom juca pe un gazon sintetic, dar acest lucru nu este neaparat un dezavantaj pentru noi. In schimb, in acest weekend joaca echipa nationala, nu este etapa de Liga I, nemtenii ar putea evolua cu cativa jucatori de la prima echipa si astfel am avea parte de un meci ceva mai greu”, a declarat antrenorul Lucian Burlacu.

Tehnicianul gruparii radautene se confrunta cu doua probleme de lot inaintea confruntarii de la Piatra Neamt, ambele in compartimentul median, acolo unde Zaremba (foto) este suspendat in urma cartonasului rosu primit in prima etapa, iar Romaniuc se confrunta cu o accidentare la genunchi si are sanse minime sa faca deplasarea.

Foto: Matei Bălean

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Misiune grea sub Pietricica"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*