Misiune grea pentru Rapid

Rapid Suceava continuă la sfârşitul acestei săptămâni seria meciurilor foarte dificile din această primăvară. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu joaca vineri, de la ora 17:00, pe terenul formaţiei CSM Râmnicu Sărat, ocupanta locului 4 în clasamentul seriei.

Conducătorii Rapidului abordează la modul cel mai serios meciul de la Buzău. Ajunşi cu banii la zi, “ceferiştii” au intrat în cantonament încă de miercuri şi au plecat de joi la Râmnicu Sărat. Pentru confruntarea de la sfârşitul acestei săptămâni antrenorul Bogdan Tudoreanu nu îi are la dispoziţie pe Stănescu şi Golofca, ambii fiind accidentaţi. La rândul lor, Florin Plămadă acuză o entorsa, iar Sava, dureri la inghinali, dar cei doi au şanse să fie recuperaţi până la ora meciului.

“Ne aşteaptă un meci greu, ca de altfel toate jocurile care ne-au mai rămas de disputat în acest sezon. Băieţii sunt cu banii la zi, au un moral bun după ultimele partide, astfel că sunt îndeplinite toate premisele pentru a obţine o nouă victorie. Din punctul meu de vedere, suntem în faţa celei mai grele deplasări din acest retur de campionat, dar sper să continuăm linia ascendentă din ultima perioadă”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În turul campionatului Rapid Suceava a trecut pe teren propriu de CSM Râmnicu Sărat cu scorul de 3-1. Pentru formaţia suceveană au punctat atunci Semeghin şi Stănescu, ultimul reuşind dubla. În etapa precedentă “alb-vişiniii” au dispus de Aerostar Bacău cu scorul de 2-0, în vreme ce buzoienii au cedat cu acelaşi scor pe terenul formaţiei SC Bacău.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *