Misiune dificilă

După galopul de sănătate de săptămâna trecută, când a trecut cu un incredibil 19-0 de vecinii de la “Şcoala de Fotbal” Rădăuţi, Rapid Suceava se deplasează astăzi in fieful celor de la CSM Focşani, unde caută să obţină primele puncte in deplasare din retur. “Echipa este in creştere de formă, moralul este unul bun, motiv pentru care mă aştept să scăpam neinvinşi din confruntarea de la Focşani”, a admis antrenorul Bogdan Tudoreanu (foto).

Misiunea “ceferiştilor” se anunţă insă una extrem de dificilă. Vrâncenii au la activ o serie de zece meciuri consecutive fără infrangere şi nu işi mai permit vreun pas greşit in tentativa de a prinde barajul de promovare in liga secundă. „Va fi un meci foarte greu, cu o echipa care a reuşit să câştige pe terenul liderului. Daca ne uitam in clasament vom vedea că au primit foarte puţine goluri. Nu ne gândim decât la cele trei puncte, daca vrem să mai atacam locul doi”, a replicat tehnicianul gazdelor Damian Bancilă.

Partida dintre CSM Focşani şi Rapid Suceava este programată cu începere de la orele 15 şi va fi condusă de o brigada de arbitrii formată din Ionuţ Nacu, la centru, asistat la cele două tuşe de Nicolae Botezatu şi Ovidiu Arusoaie, toţi trei din Piatra Neamţ.

In partida tur, vrâncenii s-au impus pe terenul din Iţcani cu scorul de 2-1, golul de onoare al “rapidiştilor” fiind semnat atunci de Cătălin Stamate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Misiune dificilă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*