Miroslava – Sporting: 1-2

Sporting a inceput sa lege victoriile in Liga a 3-a. Echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc a bifat al doilea succes consecutiv in campionat dupa ce s-a impus vineri, cu scorul de 2-1, pe terenul iesenilor de la Stiinta Miroslava.

“Alb-verzii” s-au instalat confortabil in ofensiva inca din debutul intalnirii, dar au suferit enorm la finalizare, unde Buziuc, Filip, Bagu sau Azaharioaiei si-au batut efectiv joc de ocaziile avute in prima jumatate de ora. Contrar cursului jocului, iesenii au deschis scorul in minutul 35, prin Branzei, care l-a invins pe Hantescu la capatul unui contraatac, stabilind totodata si scorul pauzei la 1-0. Oaspetii s-au dezmeticit odata cu startul partii secunde, restabilind egalitatea in minutul 56, cand Buziuc a fost faultat in careu si tot el a transformat penaltiul. Tabara suceveana a solicitat in alte doua randuri lovitura de pedeapsa la o infractiune asupra aceluiasi Buziuc, iar mai apoi la un presupus hent comis in careu, dar centralul bacauan Mihai Harabagiu a inchis ochii de fiecare data. In aceste conditii, golul izbavitor al Sportingului avea sa vina in ultimul minut, cand Stanescu a trimis toate cele trei puncte la Suceava, dupa ce a expediat mingea in vinclu cu un sut din 16 metri.

Sporting Suceava: Hântescu – Kuruc, Ferariu, Hrimiuc, Oniu – Filip, Stanescu, Apetri, Azaharioaie, Bâgu, Buziuc. Antrenori: Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu. Au mai intrat: Paius, Suleru, Gheorghiciuc si Cutas.

Aflata pe locul al 3-lea in clasamentul seriei intai, la un singur punct de lider, Sporting Suceava primi in runda urmatoare, vizita celor de la Csm Pascani, intr-un joc programat sambata, pe stadionul Areni, de la ora 15.00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Miroslava – Sporting: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*