Miroslava și Foresta își dispută supremația în Seria I

Stiinta Miroslava si Foresta isi disputa suprematia in Seria I a Ligii a III-a in meciul direct pe care il au programat sambata, de la ora 14.00, pe stadionul din Uricani, in prima etapa a returului.

“Galben-verzii” au un motiv in plus sa-si doreasca victoria. Odata ajunsi pe primul loc li se vor debloca si primele restante, unii jucatori urmand sa castige dintr-un foc pana la 3.800 de lei. “Este un meci foarte important pentru noi, in conditiile in care o victorie ne-ar oferi liniste inaintea pauzei de iarna. Jucatorii au o clauza in contract care prevede sa incaseze cate 400 de lei pentru fiecare punct castigat, cu conditia sa fie pe primul loc in clasament. Pana acum au primit primele injumatatite, asa ca au o motivatie si mai mare sa bata la Miroslava”, a declarat presedintele-executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

Ivan Gvozdenovic nu va putea miza in ultima etapa programata in acest an pe mijlocasii Ruben Sumanariu si Sebi Nechita, ambii fiind suspendati.

In tur, Stiinta Miroslava a castigat pe Areni, cu scorul de 2-1, la finalul unui meci in care Foresta a ratat un penalty in minutele de prelungire.

Bucovina vrea revansa in fata Vasluiului

Bucovina Radauti pandeste o clasare pe loc de play-off la finalul anului in meciul pe care il are programat sambata, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal, in fata celor de la Sporting Vaslui.

Cu un lot decimat atunci de COVID-19, trupa antrenata de Iulian Ionesi si Dragos Tatar a pierdut in tur, la Vaslui, cu scorul de 1-2. “Acum avem ocazia sa ne masuram fortele cu Vaslui in efectiv complet. Speram sa castigam trei puncte, sa ne mentinem in trioul fruntas, pentru ca oricum nu putem cobori de pe podium la finalul etapei. Asadar suntem in obiectiv”, a declarat antrenorul secund Dragos Tatar.

Gruparea radauteana se confrunta cu o singura absenta la meciul de sambata, cea a fundasului Vasile Chirilescu, suspendat dupa cartonasul rosu incasat in etapa precedenta. 

Somuz tinteste o victorie la spartul targului

Somuz Falticeni cauta prima victorie dupa o seceta de mai bine de o luna de zile in meciul pe care il are programat sambata, de la ora 14.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, in fata nemtenilor de la Bradu Borca.

Starea de spirit de la echipa nu mai este aceiasi dupa ultimele esecuri, dar o analiza amanuntita vom face la finalul sezonului de toamna, dupa meciul cu Borca. Cert este ca unii jucatori vor parasi echipa in pauza de iarna, si dintre romani, si dintre straini”, a anuntat directorul sportiv al gruparii falticenene, Iulian Daraba.

In meciul tur, Somuz a castigat la Targu Neamt, in fata celor de la Bradu Borca, cu scorul de 2-0, printr-o dubla camerunezului Afalna.

Programul etapei a X-a:

Dante Botosani – Husana Husi

Somuz Falticeni – Bradu Borca

Bucovina Radauti – Sporting Vaslui

Ceahlaul Piatra Neamt – CSM Pascani

Stiinta Miroslava – Foresta Suceava

La finalul sezonului, primele doua clasate se califica in semifinalele play-off-ului de promovare, in timp ce ultimele doua vor retrograda in ligile judetene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Miroslava și Foresta își dispută supremația în Seria I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*