Miron, golgheter în grupe

Daniel Miron ocupa prima pozitie in clasamentul golgheterilor de la Cupa Cartierelor. Jucatorul celor de la Betty Ice Burdujeni a marcat pana acum nu mai putin de 9 goluri, avand o medie de 3 reusite / meci dupa faza grupelor. Topul celor mai buni marcatori este completat de Lucian Cutas (Parbriz Center), cu 7 goluri, urmat de Liviu Luca (Betty Ice) si Andrei Duman (Parbriz Center), ambii cu cate 6 goluri.

Clasamentul golgheterilor:

9 goluri: Daniel Miron (Betty Ice Burdujeni);

7 goluri: Lucian Cutas (Parbriz Center Obcini);

6 goluri: Liviu Luca (Betty Ice Burdujeni), Andrei Duman (Parbriz Center Obcini);

5 goluri: Radu Tomescu (Railex Burdujeni);

4 goluri: Ciprian Grigorean (Betty Ice Burdujeni), Bogdan Crupenschi (Oscar Cafe Burdujeni).

De altfel, Betty Ice Burdujeni ocupa primul loc si intr-un clasament virtual al celor mai bune ofensive de la Cupa Cartierelor, cu un total de 21 de goluri marcate in trei meciuri. “Alb-albastrii” sunt urmati in top de cei de la Parbriz Center Obcini (17 goluri) si campioana en-titre Railex Burdujeni (cu 13 goluri).

In privinta defensivei, pe primul loc intr-un clasament al celor mai bune aparari de la Cupa Cartierelor se afla Railex Burdujeni, cu un singur gol primit in trei meciuri, urmata de Adistal Burdujeni, cu doua goluri incasate, Betty Ice Burdujeni, Oscar Cafe Burdujeni si Parbriz Center Obcini, cu cate 3 goluri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Miron, golgheter în grupe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*