Mirşidan, transferat la CSM

Csm Suceava a obtinut transferul atletului Dan Mirsidan. In varsta de 19 de ani, Dan Mirsidan a alergat in ultimii opt ani pentru Css Zalau, club in culorile caruia a avut cateva performante remarcabile: a obtinut patru titluri de campion national, un titlu de campion balcanic, a devenit vicecampion balcanic si a ocupat locul cinci la Balcaniada din 2009. Pe parcursul aceluiasi an 2009, atletul ardelean a fost la un pas de calificarea la Campionatul Mondial, ratand baremul de calificare pentru numai 61 de sutimi de secunda.

Am semnat deja actele de transfer. Vrem sa schimbam si noi politica clubului. In ultimii ani am tot lasat sportivi sa plece la alte cluburi, acum vrem sa aducem si noi din alte parti. Mirsidan a venit in speranta ca vom reusi sa facem si o echipa de cros, pe langa cea de mars. Una-doua medalii in plus la palmaresul nostru anual nu ar strica”, a declarat directorul Csm Suceava, Valerica Gherasim.

La randul sau, Dan Mirsidan a recunoscut ca un rol important in transferul sau la Suceava l-a avut antrenorul Silviu Casandra. “Am fost indrumat de un antrenor sa port discutii cu domnul Silviu Casandra, de la CSM Suceava, cu care am ajuns repede la o intelegere. Consider ca este un pas inainte pentru mine. Domnul Silviu Casandra este un antrenor valoros si sunt convins ca, impreuna cu dansul, voi reusi sa obtin ceea ce-mi doresc de la acest sport“, a declarat Dan Mirsidan, citat de presa din Salaj.

Dan Mirsidan s-a clasat pe locul 8 intr-un clasament al celor mai buni sportivi din judetul Salaj in 2011, dupa ce, pe parcursul anului trecut a devenit campion national la juniori I si campion national de semimaraton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mirşidan, transferat la CSM"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*