Mircea Sandu: Urmează Progresul!

Presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan a fost prezent vineri la Iaşi pentru intâlnirea anuală a delegaţilor cluburilor afiliate din zona Moldovei, cu presedintele FRF, Mircea Sandu. Boss-ul din Areni a spus, ca in cadrul intrevederii, Mircea Sandu a dat de inteles, ca desfiintarea echipei Progesul este o chestiune de timp.

“Criza financiara se vede ca a afectat intreg fotbalul romanesc si in special seria I a Ligii a doua. Dupa Forex Brasov si Prefabricate Modelu, Stiinta Bacau este ca si desfiintata. Acum urmeaza Progresul Bucuresti…” le-ar fi transmis Mircea Sandu, celor prezenti.

Cu ocazie acestei intalniri a fost luată in discuţie propunerea federaţiei de a schimba sistemul competiţional incepând cu sezonul 2010-2011. Conform iniţiativei oficialilor FRF, Liga a II-a ar urma să fie redusă la două serii a câte 12 echipe, in timp ce formatul Ligii a III-a va cuprinde doar patru serii.

“Momentan pe noi ne-ar avantaja sa se retraga inca o echipa. Apoi, in sezonul viitor trebuie sa formam o echipa competitiva si sa incepem bine campionatul. Acestea sunt problemele care ne intereseaza in momentul de fata pe noi si mai putin viitorul sistem competitional” a anuntat presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *