Sandu, de partea Rapidului

Telenovela Sportul Studenţesc – Rapid Suceava este discutată şi în cadrul şedinţei de astăzi a Comitetului Executiv al FRF. Şeful fotbalului românesc, Mircea Sandu, l-a atacat dur pe preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Alexandru Deaconu, pentru faptul că a favorizat gruparea patronată de Vasile Şiman.

„Alexandru Deaconu a interpretat după bunul plac ROAF-ul, care este foarte clar în ceea ce priveşte plata baremurilor. Cu nu ştiu de la cine putere dânsul a făcut o înţelegere cu Sportul Studenţesc, care avea o datorie de 30.000 de lei la plata baremurilor, ca ei să plătească la nu ştiu ce termen. Nicio altă echipă nu a beneficiat de o astfel de clemenţă. Şi regulamentul nu-i dă lui dreptul să facă o astfel de înţelegere. Normal meciul acela nu trebuia să se mai joace. Astfel a acţionat în favoarea unei echipe, Sportul Studenţesc, şi în defavoarea alteia, Rapid CFR Suceava şi Chindia”, a declarat Mircea Sandu, citat de MEDIAFAX.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

8 Comentarii

  1. Sa fii inteles in acest moment ca a fost o nedreptate si doresc sa dreaga busuiocul M Sandu …sa fie frica de DNA …vedem noi mai tarziu …

  2. am zis si repet : DACA LASAM ASA SI MURIM CU DREPTATEA IN MANA INSEAMNA CA SUNTEM PROSTII PROSTILOR ! NU CRED CA VREUN CLUB DIN ROMANIA CARE A CHELTUIT NISTE BANI AR RETROGRADA CHIAR DACA AU DREPTATE FARA SA FACA NIMIC ! CRED CA AVEM NISTE PAMPALAI LA CONDUCEREA RAPIDULUI DACA NU FAC NIMIC SI NU CAUTA DREPTATEA MAI DEPARTE ! DACA LASATI ASA MERITA SA VA DESFIINTATI DACA VA REGULEAZA TOTI ! PANA SI DIACONU ISI BATE JOC DE RAPID ! SA VEDETI CE ARBITRAJ O SA AVEM LA MECIUL CU SP. STUDENTESC NICI DE CENTRU TERENULUI NU VOM TRECE ! VORBIM MIERCURI ! DACA LASATI ASA VA BATETI JOC DE TOTI SUCEVENI FIINDCA CU BANII AIA SE PUTEA FACE ALTCEVA DECAT SA-I PASTOREASCA NISTE PAMPALAI !

  3. CAND ERA VORBA DE CONTESTATIA CU BOTOSANIUL VA LAUDATI CA MERGETI PANA LA TAS SI NU VA LASATI IAR ACUM CAND AVETI DREPTATE SUTA LA SUTA LASATI ASA ? DATI-L IN JUDECATA PE DIACONU SI CERETI DAUNE DACA RETROGRADATI !

  4. daca nu aveti bani desfiintati-va si nu ne mai aburiti ! daca castigi la TAS dai la tribunal si recuperezi cei 30 000 de euro iar cine a fost vinovat sa plateasca !

  5. daca nu au bani de TAS cum vor sa mai fie fotbal la SUCEAVA ? sa joace pe vrajeli, abureli fara bani ? ala nu mai e fotbal ci bambilici ! daca ai patron la Rapid si nu e in stare sa plateasca 30 000 de euro inseamna ca ala nu e patron ci un simplu carpaci !

  6. IONUT tu chiar credeai ca Rapid are patron ?? asa patron pe banii primariei poate fii oricine, Clim e un pampalau vorba ta care nu stie cum sa ciupeasca ceva din banii care ii intra de la primarie .
    eu din cate stiu un PATRON trebuie sa bage banila echipa daca e patron nu sa spuna ca nu are bani ca nu ia dat primaria , banii veniti de la primarie ar trebui sa fie un plus la echipa nu sa depinda de ei.

  7. Vorbiti prostii unii dintre voi….doar pentru a introduce un dosar la TAS este nevoie de 70 000 de euro !!! credetima-ma stiu foarte exact asta.Apoi,nimeni nu iti garanteaza ca si castigi acel proces….iar daca il castigi daca se merita 100 de mii de euro cheltuiti…..imi vine foarte greu sa cred ca Rapid Suceava isi recupera acei bani in divizia secunda chiar daca castiga la TAS…. asa ca mai usurel cu acuzele….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *