Mircea Negru revine la Rapid

Rapid CFR a început să se întărească pentru sezonul de primăvară. După un an de zile petrecut la Sporting Suceava, Mircea Negru va îmbrăca din nou tricoul “alb-vişiniu”.

După o îndelungată perioadă de tratative, conducerea clubului Sporting a acceptat, în cele din urmă, să îl cedeze pe Mircea Negru la gruparea concitadină. De altfel, atacantul în varsta de 26 de ani şi-a exprimat încă de la finalul turului dorinţa de a reveni la Rapid. Acesta a fost atras în principal de perspectiva unei reveniri în Liga a II-a.

“În vară, cei de la Sporting au promis că vor performanţă şi din acest motiv am acceptat să continui acolo. Acum Rapidul are şanse la promovare şi vreau să pun şi eu umărul la revenirea Sucevei în Liga a II-a”, a declarat Mircea Negru.

Mircea Negru a început junioratul la Şcoala de Fotbal “Nicolae Dobrin”, după care a jucat pentru FC Argeş şi CFR Timişoara. În vara anului 2008, a revenit acasă, evoluând un sezon şi jumatate pentru Cetatea Suceava. După desfiinţarea “galben-albaştrilor”, Negru a ajuns la Rapid CFR, unde a stat până în urma cu un an.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *