Mirajul cărbunilor

Dan Ilieş se antrenează de câteva zile cu noua sa formaţie: Energia Lignitul Pandurii Târgu Jiu. După ce handbalistul a decis să se despartă de Universitatea, managerul Petru Ghervan declara că “sunt mai multe considerente care l-au îndemnat pe Ilieş să plece mai mult decât să rămână la Suceava“.

Conform unor cârtiţe de sub federaţie, Ilieş a ales să plece la Târgu Jiu datorită ofertei de nerefuzat înaintată de conducerea clubului local: 10 saci de cărbuni gorjeni pe lună, leafa urmând să-i fie achitată în avans din rezerva sponsorului principal: Societatea Naţională a Lignitului Oltenia. “În ultimele trei luni am jucat pe promisiuni. Ori, promisiunile nu ţin de cald“, se arată în memoriul depus de jucător.

Cireaşa de pe cărbune: Ilieş va primi gratis un vagonet de serviciu pentru transportul salariului acasă.

Bucuros foc de întoarcerea ginerului risipitor la ţâţa soacrei, tatăl socru a încins grătarul pe peluza din faţa vilei, Dănuţ participând cu materia primă, în timp ce prazul în saramură a fost dat din partea casei.

Un mare merit în transferul lui Dan Ilieş la Pandurii Târgu Jiu se pare că-l are Miron Cozma, fostul lider sindical al minerilor intervenind personal pe lângă conducerea clubului pentru revenirea pivotului acasă.

De altfel, la primul antrenament efectuat de Ilieş în tricoul Pandurilor, activitatea minelor din împrejurimi a fost paralizată, ocnaşii fiind duşi cu autobuzele la sala sporturilor din Târgu Jiu. Conform specialiştilor în mineriade, o asemenea dizlocare de forţe nu a mai avut loc de pe timpul guvernării lui Victor Ciorbea.

Iată câteva imagini neprelucrate surprinse pe traseul suporterilor de la gura minei către sala sporturilor:


COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mirajul cărbunilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*