„Minihandbaliștii” s-au calificat la turneul final

csu junior

După ce în 2015 a devenit vicecampioană națională, grupa de minihandbal a Clubului Sportiv Universitar din Suceava va participa și în acest an la turneul final. Micii handbaliști pregătiți de Ionuț Beșliu și Vasile Boca s-au calificat între cele mai bune 16 echipe din țară, după ce s-au clasat pe locul secund la turneul semifinal de la Iași.

În perioada 7-8 mai grupa de minihandbal a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, formată în mare parte din elevi ai Școlii Gimnaziale,, Ion Creangă’’ Suceava, a participat la turneul semifinal. Organizată de gruparea LPS Iași, întrecerea a reunit cele mai bune 6 echipe din Euroregiunea RO 1 și Euroregiunea RO2.

În primul meci din faza grupelor, sucevenii au învins Happy Kids Medgidia cu 21-7. Pentru CSU a urmat un joc împotriva echipei LPS Vaslui. Cele două formații s-au întâlnit și în finala turneului regional de la Suceava, când universitarii s-au impus cu 19-17. De această dată diferența a fost mai mare: 18-12 în favoarea sucevenilor.

Echipa pregătită de Ionuț Beșliu și Vasila Boca a întâlnit în finala mare gruparea LPS Iași. După 9-9 la pauză, gazdele aveau să se impună în final cu 17-11.

Pe lângă medaliile de argint, sucevenii au primit și un premiu individual, acordat goalgheterului competiției, Teodor Iluca.

Echipa suceveană a fost formată din următorii jucători: Zaharia Claudio, Leonte Ștefan, Dascălu Codrin, Ilucă Teodor, Botezat Matei, Mujdei Catalin, Mamciuc Matei, Bejenariu Matei, Moșneagu Teodor, Cozma Andrei, Ismail Claudiu, Dubatufca Ilie și Cota David.

Este o calificare la turneul final care ne mulțumește pe toți. Meritul este numai al copiilor, s-a văzut munca de la antrenamente și plăcerea lor pentru acest sport. Vreau să mulțumesc conducerii CSU Suceava pentru sprijinul acordat, domnilor profesori de educație fizică cu care colaborăm, Școlii Gimnaziale ,,Ion Creangă’’ Suceava și în special tuturor domnilor parinți pentru înțelegerea și sprijinul acordat, a declarat antrenorul Ionuț Beșliu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Minihandbaliștii” s-au calificat la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*