Mâine se trage țintarul

Federatia Romana de Fotbal va stabili maine programul meciurilor din viitorul sezon al Ligilor a 2-a si a 3-a, prin intermediul unei trageri la sorti ce va avea loc, de la orele 10.00, la sediul de la Casa Fotbalului. In acest sens, unul dintre reprezentatii echipelor de Liga a 2-a in Comitetul Executiv, botosaneanul Cornel Sfaiter, a facut apel la toti delegatii cluburilor aflate la acest nivel sa se prezinte la sedinta de maine dimineata. “Este o perioada critica pentru fotbalul din Liga a 2-a si a 3-a si acum trebuie sa fim mai uniti ca niciodata. Problemele financiare ale cluburilor sunt poate cele mai grave din ultimii ani, dovada si numarul mare de abandonuri, mai ales la nivelul Ligii a 3-a. Pentru a putea face ceva pentru fotbalul de la acest nivel, acum este timpul sa luam masuri si sa discutam fata în fata problemele cu care ne confruntam. De aceea, îi chem la tintar pe toti factorii de decizie de la cluburi. Stiu ca fiecare are problemele lui de rezolvat, dar acum, mai mult ca niciodata este timpul sa facem un front comun si sa vorbim aceeasi limba”, a declarat Cornel Sfaiter pentru liga2.ro.

Avand in vedere ca este nou-promovata, Rapid Suceava va juca mai mult ca sigur pe teren propriu in prima etapa din noul sezon, iar mai in gluma mai in serios, antrenorul Ovidiu Murariu are si o preferinta pentru meciul de debut din 1 septembrie. “Sper sa jucam cu Dunarea Galati”, a spus Murariu, inainte de tragerea la sorti de maine. Conform listei echipelor inscrise in campionat gruparea “ceferista” va evolua in Seria I, alaturi de alte 14 echipe: Delta Tulcea, Fc Botosani, Sageata Navodari, Chindia Targoviste, Fcm Bacau, Cf Braila, Farul Constanta, Callatis Mangalia, Dinamo II Bucuresti, Dunarea Galati, Cs Otopeni, fosta prim-divizionara Sportul Studentesc si nou-promovatele Unirea Slobozia si Cs Buftea.

Clubul Rapid va fi reprezentat la tragerea la sorti de maine de presedintele executiv Dumitru Moldovan.

In privinta celor doua reprezentante ale judetului in Liga a 3-a, Sporting Suceava si nou-promovata Bucovina Radauti, acestea vor evolua intr-o serie de doar 13 formatii din care mai fac parte Sport Club Bacau, Petrotub Roman, Aerostar Bacau, Young Stars Panciu, Fcm Dorohoi, Ceahlaul II Piatra Neamt, Csm Pascani, Otelul II Galati si nou-promovatele Csm Moinesti, Fcm Husi si Stiinta Miroslava Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mâine se trage țintarul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*