Mâine se stabilește țintarul

Asociatia Judeteana de Fotbal se pregateste sa stabileasca planul de atac pentru viitorul sezon. Astfel, forul prezidat de Aurel Daicu va organiza maine dimineata, la sediul AJF din incinta stadionului Areni, o sedinta cu toti reprezentantii echipelor participante in Liga a 4-a (ora 10.00) si Liga a 5-a (ora 12.00).

Pe ordinea de zi se vor afla subiecte precum clarificarea situatiei financiare a fiecarei echipe afiliate la Ajf Suceava si conditiile de participare in viitoarea stagiune, validarea modificarilor aduse Regulamentului Disciplinar si a hotararilor Comitetului Executiv, stabilirea programului jocurilor din cadrul sezonului 2012-2013 al Ligii a 4-a, precum si stabilirea componentei celor trei serii din Liga a 5-a.

Desi viitorul sezon al Ligii a 4-a este planificat sa se desfasoare intr-un sistem cu 16 echipe, la startul campionatului si-au anuntat deocamdata prezenta doar 14 echipe, gruparile Csm Dorna Vatra Dornei si Foresta Moldovita intentionand sa inscrie in Liga a 5-a. Conform presedintelui Aurel Daicu, noul sezon al Ligii a 4-a va debuta pe data de 12 august, tintarul urmand sa fie stabilit in sedinta de maine.

In ceea ce priveste campionatului Ligii a 5-a, acesta va debuta o saptamana mai tarziu, pe 19 august, si va contine cel mai probabil trei serii geografice, la start anuntandu-si prezenta si cateva echipe noi, printre care cele din Darmanesti, Frasin, Badeuti si Bogdanesti. Data limita de inscriere in viitorul sezon al Ligii a 5-a este 20 iulie, presedintele Aurel Daicu anuntand insa ca in competitie vor fi primite doar cluburile care nu au momentan restante financiare catre Ajf. Ultima intrecerea judeteana care va porni la drum este cea rezervata juniorilor C, care urmeaza sa debuteze abia in septembrie, atunci cand Ajf intentioneaza sa dea startul si unui campionatu de juniori D, rezervat copiilor nascuti in anii 2001-2002.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mâine se stabilește țintarul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*