Mâine, amical sub Pietricica

Rapid Suceava joaca maine un nou meci de verificare. Echipa antrenata de Bogdan Tudoreanu intalneste, de la orele 14.00, formatia Cetatea Targu Neamt, intr-un amical programat pe teren sintetic la Piatra Neamt.

Cu ocazia acestui joc, tehnicianul Bogdan Tudoreanu il va vedea la lucru si pe Cornel Cornea (foto), un jucator de banda stanga in varsta de 31 de ani. Venit pe Areni din postura de jucator liber, Cornea are o carte de vizita impresionanta, evoluand de-a lungul carierei la Fc Baia Mare, Otelul Galati, Gloria Bistrita, Fc Vaslui, Fc Botosani, Delta Tulcea, Ofi Creta (Grecia), Astra Ploiesti, Politehnica Iasi si Zimbrul Chisinau, gruparea de unde a plecat in aceasta iarna. “Astept sa-l vad la joc, iar daca va raspunde asteptarilor vom incepe negocierile asupra unui eventual contract cu noi”, a spus Bogdan Tudoreanu.

In schimb, tehnicianul rapidist nu vor putea miza in amicalul de maine pe serviciile lui Negru, Velescu, Fl. Plamada, Jalba si Burlacu, toti acuzand accidentari, in timp ce Stanescu este incert din cauza unei raceli.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mâine, amical sub Pietricica"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*