Mâine, amical cu Dorohoi

Rapid Suceava va disputa maine un nou amical in vederea pregatirilor pentru viitorul sezon al Ligii a 2-a. Echipa antrenata de Ovidiu Murariu va intalni, de la orele 10.00, pe stadionul Areni, formatia Dorohoi. De altfel, incepand de luni, tehnicienii “ceferistilor” au intensificat si antrenamentele, “alb-visiniii” urmand sa se pregateasca timp de zece zile in regim de semicantonament, cu doua antrenamente pe zi, pranz la popota si doua jocuri de verificare intr-un interval de doar trei zile.

Daca nu au fost conditii financiare pentru a efectua un stagiu centralizat la munte, ne rezumam la pregatirea din localitate. Timp de zece zile, vom efectua cate doua antrenamente pe zi, presarate cu sedinte in sala de forta, reprize de alergare si antrenamente tehnico-tactice de asezare in teren”, a declarat antrenorul rapidistilor, Ovidiu Murariu.

Seful bancii tehnice a gruparii “ceferiste” a evitat sa comenteze posibila fuziune dintre Rapid si Sporting. “Nu vreau sa-mi exprim nicio parere. Stiu ca cei de la Sporting au initiat aceasta idee, dar nu stiu mai multe decat ce a prezentat presa locala”, a mai spus Ovidiu Murariu.

Pe langa amicalul de maine, pana la startul viitoarei stagiuni a Ligii a 2-a, programat pe 18 august, Rapid va mai disputa alte patru meciuri de pregatire in compania formatiilor Aerostar Bacau (27 iulie), Fc Botosani (4 august), Petrotub Roman (8 august) si Fcm Targu Mures (10 august), toate pe Areni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *