Milogii de ieri, zmeii de azi

Vestea bună este că, în sfârşit, furajaţii cu bani publici de la Rapid CFR Suceava şi-au dat seama că e de bun simţ să îşi ceară scuze cetăţenilor municipiului Suceava pentru ruşinea de la Berceni. Vestea şi mai bună este că, pentru prima dată de la înfiinţare, parodia de club profesionist din „Areni” are în sfârşit bani. Atât de mulţi încât îşi permite procese.

Toată lumea ştie de meciurile dubioase ale Rapidului din Suceava. Atât de dubioase, încât au atras şi atenţia Federaţiei Române de Fotbal, iar un cetăţean al municipiului Suceava a făcut plângere penală pentru blat. S-au pus tot pus în decursul timpului multe semne de întrebare în presa locală, pe GazetaSV, în Obiectiv, în Monitorul şi pe bloguri dar suspecţii au tăcut mâlc.

Recunosc şi regret că le-am ţinut partea. Încă din februarie 2010, când s-a desfiinţat Cetatea. Riscam să devenim singurul judeţ din ţară fără o echipă de fotbal în primele trei eşaloane. Plus că Gabriel Clim, Costel Bujoreanu şi Ionuş Boghiu erau printre puţinii care dădeau bani din buzunarul lor pentru fotbal. Da, le-am ţinut partea în micul lor duel cu Bacăul, în marea rivalitate cu Sporting Suceava. Ba chiar am răspuns prezent la apelul disperat al lui Semeghin şi al colegilor săi, din mai 2013, când se plângeau prin vestiar că nu au după ce bea apă.

După meciul de la Baloteşti, site-ul Liga2.ro îşi punea semne de întrebare, după cel de la Berceni am făcut-o şi noi. Cică le-am denigrat imaginea clubului. Ne-au reproşat că ar fi trebuit să-l întrebăm pe ofiţerul de presă al clubului dacă a fost sau nu blat. 🙂

Aşteptăm procesul! Nu poate să îţi dea emoţii un avocat care n-a fost în stare să facă o banală schimbare de nume a clubului. La Tribunal nu e cu blaturi, se joacă pe bune! Câştigăm sigur!

Revenind la meciul de astăzi, de la Bacău, cum vi se par cotele? Doi cetăţeni mi-au atras atenţia ca Bacăului i-a scăzut cota de la 2.25- 2.30 până la 1.60. Ba mai mult, la unele case de pariuri meciul a fost scos din ofertă.

Pronosticuri?

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

11 Comentarii

  1. …ziaristi de cancan care incurajeaza suporterii de rezultat sa vocifereze. Atat puteti voi astia de la GazetaSV „singurul …de sport” din Suceava? N-ar fi in folosul tuturor sa incercati sa vedeti evolutia per ansamblu si sa nu puneti botul la toti frustratii care vocifereaza aici pentru ca au pierdut la pariuri din cauza rezultatelor neasteptate? Ce spuneti? Voi chiar nu vreti lume la stadion cand joaca echipa acasa? Mai bine va lasati pana nu ajungeti si voi sa puneti titluri de rahat la articole precum colegii de la sport.ro … si vad ca deja ati inceput si voi. Penibili.

  2. Din acest articol de 2 lei, menit sa „incurajeze” echipa locala de fotbal inaintea meciurilor cu Academica Arges (locul I – Liga II) si FC Petrolul (Locul III – Liga I), am inteles ca trebuie sa sustin: „milogii de ieri”, „furajaţii cu bani publici”, „parodia de club profesionist din Areni”, „suspectii”… . Am mai inteles ca cel care a scris articolul si care ar trebui teoretic sa fie jurnalist sau cum s-ar numi (pentru ca din limbajul asta „de santier” sau „de mahala” nu stiu unde s-ar incadra) obisnuieste sa tina partea lui „X” sau „Y” si nu ar face articole obiective asa cum ar trebui. Daca nu are surse pentru articole se foloseste de frustrari sa-si dea cu presupusul instigandu-ma contra echipei la/cu care tin. Ziceati ca sunteti singurul ziar de sport local… nasol de voi … si de noi!

  3. Felicităm jucătorii, antrenorii, finanţatorii şi suporterii care au fost la meci pentru acest punct obţinut pe un teren greu, contra unei echipe în foame de puncte! Din fericire pentru iubitorii fotbalului din Suceava, casele de pariuri s-au înşelat astăzi.

  4. felicitari oamenilor de bine,celor care tin cu echipa si la bine si la rau si in special jucatorilor care isi dau viata pe teren.Bravvvvvvooooooo baieti

  5. Stati linistiti,stimati redactori ai Gazetei de Suceava,la Tribunal,daca vrea Moldovan,se va lasa cu SURPRIZE ADEVARATE!Vedem noi care trage…primul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close