Mihut Pancu, in stand-by

Primele negocieri ale conducerii echipei locale de handbal cu Mihut Pancu nu s-au concretizat. Fostul jucator al echipei UCM Resita a anuntat totusi ca ar putea veni la Universitatea, in cazul in care nu va primi oferte mai mari de la alte cluburi.

Deocamdata, singurul sucevean de la Resita revenit acasa, ramane Florin Ciubotariu. Conducerea Universitatii a incercat sa il regimenteze si pe Mihut Pancu, insa pretentiile financiare ale acestuia nu pot fi satisfacute in acest moment de gruparea suceveana. Extrema dreapta a lasat insa loc de noi negocieri, in cazul in care nu va primi oferte mai mari.

“Bugetul pe care il avem nu ne permite sa lansam oferte atractive. Am vorbit cu el si mi-a spus ca, in conditiile in care nu s-a schimbat nimic fata de oferta initiala, isi ia libertatea de a raspunde la anumite telefoane si de a discuta cu altii. Daca dupa aceste discutii, lucrurile nu vor fi in regula sau daca la Suceava se mai schimba ceva si nu a semnat cu altii, vom mai discuta.”, a anuntat Petru Ghervan.

Directorul tehnic al Universitatii a dat de inteles si care sunt cluburile interesate de serviciile lui Pancu: “Sunt echipe in constructie de cativa ani cu ar fi Tg Jiu sau Odorheiul, care tot au bani.”

Exit mobile version