Mihu Acoperișuri Suceava a jucat finala la Cupa Unirii

Mihu Acoperișuri a fost la câteva minute distanță să pună mâna, pentru al doilea an consecutiv, pe trofeul Cupei Unirii, competiție de minifotbal organizată în weekendul trecut, la Iași, cu ocazia împlinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Clasată pe locul 2 în grupa din care a făcut parte, cu două victorii și o înfrângere, echipa lui Mihai Diaconița a ajuns în finală, după ce a trecut în fazele eliminatorii de Bucovina Suceava (2-0), HNH Cluj (la penaltyuri) și Real Yry Team Iași (3-0).

În ultimul act, formația suceveană a condus la pauză cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Sergiu Matei și Daniel Bălan, însă adversara, Nova Viti Târgu Mureș, nimeni alta decât vicecampioana europeană la nivel de cluburi în 2019, a egalat în repriza secundă și a trimis finala la loviturile de departajare, unde ardelenii au câștigat cu scorul de 3-1, 5-3 la general.

Pe lângă medalile de argint, Mihu Acoperișuri și-a adjudecat și două dintre premiile speciale prin Daniel Bălan, ales de organizatori MVP-ul turneului, și Mihai Guriță, desemnat cel mai bun antrenor.

Mihu Acoperișuri a mizat la Cupa Unirii pe următorii jucători: Angel Băiceanu – Mihai Diaconița, Andrei Duman, Victor Romașcan, Viorel Stan, Daniel Bălan, Mihai Guriță, Nolbert Solcan, Iosif Netbai, Sergiu Matei, Ionuț Furtună și Ionuț Pană.

Cea de-a XIV-a ediție a Cupei Unirii a strâns la Iași unele dintre cele mai bune 32 de echipe de minifotbal din țară.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *