Mihu Acoperișuri și-a adjudecat Cupa “Activ Tișăuți”

Trofeul celei de-a VI-a ediții a Cupei “Activ Tișăuți” la minifotbal a ajuns în vitrina celor de la Mihu Acoperișuri. Echipa susținută de Mihai Diaconița a câștigat competiția organizată pe parcursul weekendului trecut în sala din Ipotești, după ce s-a impus duminică, în finală, în fața celor de la Ayan Verești, cu scorul de 3-0. Podiumul editiei din acest an a fost completat de Rai Caffe Mărășești, care a trecut în finala mică, cu scorul de 3-1, de Casa Grup. La festivitatea de premiere, organizatorii au acordat și două premii individuale. Leonard Muntean (Casa Grup) a fost desemnat jucătorul turneului, în vreme ce Cristin Burlică (Ayan Verești) a fost declarat cel mai bun portar.

Mihu Acoperișuri a mizat pe următorii jucători: Andrei Lucaciu – Vlad  Leuciuc, Andrei Duman, Vlad Răzlog, Mihai Diaconița, Petru Răzlog, Cristi Popescu, Iulian Filip, Daniel Bălan și Viorel Stan.

Cupa “Activ Tișăuți” a fost organizată de către Ciprian Chir, în parteneriat cu Primăria Comunei Ipotești și Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Activ Music Su­cea­va, Magazinul de Scule Ară­mes­cu, Fambu Prod Impex Tișă­uți, Activ MSN Construct, Awesome – Cabina Foto Suceava, Mihu Acoperișuri Ipotești și Liviu Dinu Oniu.

 Primele cinci ediții ale Cupei „Activ Tișăuți” au fost câștigate de formațiile Linda Ecotil Suceava (2015), Craftools Suceava (2016), Ayan Verești (2017) și Rai Caffe Suceava (2018 și 2019).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close