Mihu Acoperișuri Vivendi a cucerit Cupa “Activ Țișăuți”

Trofeul celei de-a VII-a editii a Cupei “Activ Tisauti” la minifotbal a ajuns in vitrina celor de la Mihu Acoperisuri Vivendi.

Echipa condusa de Mihai Diaconita a castigat pentru a doua oara la rand competitia, dupa ce s-a impus in ambele meciuri disputate in triunghiularul final: 2-1 cu Bucovina Vicov si 1-0 cu Foresta Falticeni.

Mihu Acoperisuri la mizat la turneul gazduit de Centrul de Agrement Sportiv Tisauti pe urmatorul lot de jucatori: Simon Halip – Andrei Duman, Mihu Diaconita, Mihai Gurita, Ionut Dutica, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu, Viorel Stan si Victor Romascan.

Foresta Falticeni a castigat medaliile de argint dupa ce a invins Bucovina Vicov la loviturile de departajare.

La festivitatea de premiere de la final au fost acordate si doua premii speciale. Alin Schipor (Bucovina Vicov) a fost declarat cel mai tehnic jucator, in timp ce Silviu Iederan (Foresta Falticeni) a fost desemnat cel mai bun portar al competitiei.

4.000 de euro pentru Sebastian

Turneul din acest an s-a desfasurat in scopuri caritabile, banii stansi de organizatori, aproximativ 4.000 de euro fiind donati familiei lui Sebastian Agape, un copil din Falticeni, care, la numai patru ani, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica – deficit imun acut.

Editia din acest an a Cupei “Activ Tisauti” la minifotbal a adunat la start 20 de echipe si a fost organizata de catre Ciprian Chir, in parteneriat cu Centrul de Agrement Sportiv Tisauti, B Caffe 1870 Ipotesti, Expert Music Suceava, Awesome Photos Booth Suceava, Dinu Oniu si AJF Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close