Mihu Acoperișuri a cucerit Cupa Unirii la minifotbal

Trofeul celei de XIII-a editii a Cupei Unirii la minifotbal a ajuns la Suceava. Si l-a adjudecat echipa Mihu Acoperisuri, dupa o finala extrem de spectaculoasa, castigata duminica seara, la loviturile de departajare, cu scorul general de 5-4, in fata invingatoarei de anul trecut, Golden Boys Bacau.

Clasata pe locul 2 in grupa din care a facut parte, cu doua victorii si o infrangere, formatia sustinuta de Mihu Diaconita a ajuns in finala dupa ce a trecut in fazele eliminatorii de HTR Spedition Iasi (scor 5-1), Delta Spartans Botosani (scor 2-1) si Young Boys Targoviste (scor 2-1).

In ultimul act, Mihu Acoperisuri a condus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Tomescu si Corban, insa Golden Boys Bacau a egalat in repriza secunda si a trimis meciul la loviturile de departajare, acolo unde formatia suceveana a fost ceva mai inspirata si s-a impus cu 3-2.

Pe langa marele trofeu, Mihu Acoperisuri a castigat premiul pentru cel mai bun portar, adjudecat de Danut Tipa, dar si un premiu special acordat de organizatorii cupei veteranului Mihai Gurita.

Mihu Acoperisuri a mizat pe un lot de jucatori format din: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Vlad Leuciuc, Andrei Bijec, Sergiu Corban, Dan Haraga, Alin Schipor, Mihai Gurita, Radu Tomescu, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu si Alexandru Simionescu. Manager: Mihu Diaconita. Sponsor: Railex.

Podiumul din acest an a Cupei Unirii a fost ocupat de Inter Conti Suceava, invingatoare in finala mica, in fata celor la Young Boys Targoviste, cu 5-2, prin golurile lui Julei (3), Ferariu si Petrescu.

Family, cea de-a treia formatie suceveana prezenta la Iasi, s-a oprit in faza grupelor, cu o victorie, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Aceasta a XIII-a editie a fost de un nivel foarte bun si ne bucuram pentru faptul ca am avut la cele doua terenuri un public numeros pe toata durata competitiei. Am avut participante de top din întreaga tara, dovada ca în semifinale au ajuns formatii din Suceava, Târgoviste si Bacau. Felicitari tuturor participantelor si în mod special celor care au reusit sa dispute finala, una foarte spectaculoasa”, a declarat prim-vicepresedintele FMR, Paul Costas.

Cupa Unirii a adunat la start 32 de echipe de minifotbal.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close