Mihai Sandu pleacă la HC Vaslui

Chiar dacă iniţial şi-a dat acordul să continue la CSU Suceava, Mihai Sandu va părăsi în această vară echipa antrenată de Răzvan Bernicu. Coordonatorul în vârstă de 22 de ani îşi va continua cariera la prim-divizionara HC Vaslui.

„Plec la Vaslui pentru ca de acolo am primit o oferta buna si pentru ca vreau sa continui in Liga Nationala. Sper sa am ocazia sa si joc, nu sa fiu doar un simplu membru al echipei! Imi va fi dor de suporterii suceveni. De fiecare data a fost o atmosfera foarte frumoasa la meciurile noastre, iar publicul ne-a sustinut si la bine si la greu”, a marturisit handbalistul sucevean.

Mihai Sandu

Mihai Sandu este un produs al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, fiind campion naţional la juniori III în 2008. După o perioadă petrecută la Centrul Naţional de Excelenţă din Sighişoara, internaţionalul de tineret s-a întors acasă la începutul anului 2012. Mihai Sandu este al şaptelea jucător care părăseşte în această vară echipa locală de handbal, după Marocico, Tîrzioru, Popovici, Trifkovic, Davidovic şi Gavrilovic.

Razvan Bernicu

„Am purtat mai multe discuţii cu Mihai Sandu, iar ultima dată mi-a spus că s-a hotărât să plece. I-am zis să se gândeasca bine, să pună în balanţa variantele pe care le are şi eu zic că i-am făcut o ofertă bună. Probabil îşi doreşte foarte mult să joace în Liga Naţională. Este alegerea lui, trebuie să o respectăm şi să mergem mai departe”, a spus antrenorul Răzvan Bernicu.

Conducerea clubului sucevean a ofertat în această vară nu mai puţin de opt jucători, prioritare fiind posturile de inter dreapta şi pivot. Universitarii încearcă să obţină semnăturile acestora până la reunirea lotului, care va avea loc, cel mai probabil, pe 8 iulie. După demisia lui Petru Ghervan, în funcţia de antrenor principal a revenit Răzvan Bernicu. Acesta va fi ajutat pe banca tehnică de Andrei Spiridon şi Ioan Tcaciuc.
Sandu:

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Un baiat foarte bun si un handbalist talentat si de mare viitor.A plecat sa scape din cloaca care e la ora actuala echipa de handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *