Mihai Roman revine în Liga I

Mihai Roman revine in Liga I dupa trei ani petrecuti in campionatul Frantei, perioada in care nu a reusit sa se impuna la formatia FC Toulouse din cauza numeroaselor accidentari la tendonul lui Ahile si la coapsa.

Ramas liber de contract dupa despartirea de gruparea din Hexagon, mijlocasul sucevean in varsta de 31 de ani a semnat astazi un contract valabil pe un sezon cu FC Botosani. “Ne-am inteles, am pus la punct toate detaliile si astazi vom semna. Roman se va prezenta sub comanda lui Leo Grozavu la antenament. Este un fotbalist polivalent, cu experienta, care ne poate ajuta sa ne indeplinim obiectivele”, a precizat presedintele celor de la FC Botosani, Cornel Sfaiter, pentru Monitorul de Botosani.

Originar din Putna, Mihai Roman a fost promovat in fotbalul mare de antrenorul Ioan Radu, la Cetatea Suceava, in vara lui 2005, dupa care a mai evoluat pentru FC Brasov si Rapid Bucuresti, de unde a fost convocat in 10 randuri la echipa nationala a Romaniei.

In actualul lot al botosanenilor se mai afla alti doi fotbalisti suceveni, este vorba de fundasul Florin Plamada si de mijlocasul Catalin Golofca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mihai Roman revine în Liga I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*