Mihai Androhovici, ambasador al României la SES

Mihai Androhovici

Suceveanul Mihai Androhovici a fost nominalizat ca Ambasador al Săptămânii Europene a Sportului. Vicepreședinte al Federației Române „Sportul pentru Toți”, acesta va reprezenta România, împreună cu secretarul de stat al Ministerului Tineretului și Sportului, Narcisa Lecușanu.

Ediția a doua a Săptămânii Europene a Sportului se va desfășura în perioada 10-17 septembrie și va fi co-finanțată prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. La ediția inaugurală, peste cinci milioane de persoane au luat parte la cele peste 7.000 de activitati organizate în cadrul proiectului.

Față de anul trecut, când s-a desfășurat în prima săptămână a lunii septembrie, de data aceasta Săptămâna Europeană a Sportului a fost apropiată de începerea anului școlar. Modificarea a venit în urma unei propuneri lansate de Federația Română Sportul pentru Toți.

Tot ca noutate, Săptămâna Europeană a Sportului este deschisă întregii Europe, în strânsă colaborare cu coordonatorii naţionali. În ce priveşte România, ca şi anul trecut, când s-au obţinut rezultate remarcate la Bruxelles, coordonator naţional este Federaţia Română Sportul pentru Toţi, în strânsă legătură cu Ministerul Tineretului şi Sportului.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mihai Androhovici, ambasador al României la SES"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*