Mihăescu, medaliat în Turcia

Claudiu Daniel Mihaescu, sportiv legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a participat zilele trecute la International Rumi Children Games, o miniolimpiada internationala pentru cadeti, structurata pe 13 discipline sportive si care a reunit la start peste 600 de sportivi din 48 de tari. Sportivul pregatit de Cristian Prasneac nu a dezamagit, reusind sa urce pe podiumul de premiere in proba de 2.000 de metri. Mihaescu a ocupat locul 3, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 5 minute, 59 de secunde si 6 sutimi, dorneanul fiind devansat de doi reprezentanti ai Turciei.

Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut. Este o reusita pentru palmaresul clubului CSM Dorna Vatra Dornei sa te intorci cu o medalie internationala. Nu degeaba a fost selectionat la lotul national”, a spus Cristian Prasneac, care a tinut sa multumeasca conducerii Primariei Vatra Dornei pentru sprijinul acordat.

Claudiu Daniel Mihaescu (14 ani) este campion national de sala in proba de 1.500 de metri si campion national de cros in proba de 4.000 de metri, dorneanul fiind selectionat recent la lotul national.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *