Mihăescu, dublu campion

Atletii cluburilor sucevene s-au intors cu cinci medalii de la Campionatele Nationale de juniori III, competitie care a avut loc in weekendul trecut, in sala din Bacau, in prezenta a 359 de sportivi.

Performerul delegatiei sucevene a fost Claudiu Daniel Mihaescu, sportivul de la CSM Dorna Vatra Dornei cucerind doua titluri nationale in probele de 800 si 1.500 de metri, in ultima trecand linia de sosire cu un avans de 10 secunde in fata urmatorului clasat.

Sunt foarte multumit de rezultatul lui Daniel Claudiu Mihaescu, care a iesit campion national detasat in ambele probe. Dupa aceasta competitie, Daniel si-a facut baremul pentru Festivalul Olimpic a Tineretului European, care are loc la Tbilisi, in Georgia. Este un rezultat mare pentru noi, mai ales ca nu dispunem de o sala de atletism in care sa ne putem antrena”, precizat antrenorul Cristian Prasneac, care a tinut sa multumeasca celor de la Casa Bucovineana din Vatra Dornei pentru sprijinul oferit.

Claudiu Daniel Mihaescu a urcat pe podiumul de premiere la Bacau si cu stafeta de 4 x 2 tururi, proba in care alaturi de Costel Niculcea, Florin Pitic si Iulian Valentin Simionescu a luat argintul. Celelalte doua medalii ale cluburilor sucevene au fost aduse de Corina Murariu, sportiva pregatita la LPS Suceava de antrenorul Iustin Tatarau obtinand aurul la 800 de metri si bronzul la 400.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mihăescu, dublu campion"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*