Mihăescu, campion la cros

Atletii cluburilor sucevene s-au intors cu patru medalii de la Campionatul National de cros, competitie ce a avut loc sambata trecuta, la Baile Felix, in prezenta a 428 de sportivi de la 51 de cluburi. Performerul delegatiei sucevene a fost dorneanul Claudiu Daniel Mihaescu, sportivul pregatit de Cristian Prasneac castigand clar cursa de 4.000 de metri rezervata juniorilor III cu un avans de peste 20 de secunde in fata urmatorului clasat. Claudiu Daniel Mihaescu a urcat pe podium si cu echipa de juniori III de la CSM Dorna Vatra Dornei (foto), intr-un clasament in care alaturi de Costel Niculcea, Robert Mihalcea, Florin Pitic si Gabriel Eusebiu Lesanu a obtinut bronzul.

Sunt foarte multumit de evolutia lui Claudiu Daniel Mihaescu, care in acest an are deja acumulate cinci medalii la Campionatele Nationale. Speram sa faca o figura frumoasa si la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care va avea loc in luna iulie in Georgia”, a precizat antrenorul dornean Cristian Prasneac, care a tinut sa multumeasca Primariei Municipiului Vatra Dornei si celor de la Casa Bucovineana din Vatra Dornei pentru sprijinul financiar oferit sportivilor sai.

La aceiasi competitie de la Baile Felix, LPS Suceava a castigat doua medalii de bronz prin echipa de junioare III, formata din Corina Murariu, Ana Maria Sadoveac, Angela Maria Cioroianu si Marcela Diana Popovici si prin cea de copii II, alcatuita din Ioan Ciprian Voda, Ioan Andrei Apavaloaie, Vasile Stamatin si Augustin Ursache.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mihăescu, campion la cros"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*