Miercuri e tragerea la sorți

Sesiunea de inscrieri la cea de-a patra editie a Cupei Cartierelor a luat sfarsit. La provocarea lansata de siteul GazetaSV.ro, Iulius Mall, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Asociatia “Sportul pentru Toti”, au raspuns afirmativ 32 de echipe reprezentand sase cartiere ale municipiului Suceava.

Echipe inscrise:

IBO Team Burdujeni
Soimii Burdujeni
Oscar Cafe Burdujeni
Betty Ice Burdujeni
Young Boys Burdujeni
NewGen Burdujeni
Liraflor Burdujeni
FC Cioflingarii Burdujeni
USV Burdujeni
Dim. Construct Burdujeni
Galactic Burdujeni
Adistal Burdujeni
Railex Burdujeni

Avastar George Enescu
FC Piata Mica George Enescu
Athletic George Enescu
Shadows George Enescu
Topgeosys George Enescu

Parbriz Center Obcini
Dakay Obcini
InterRegio Obcini
Inter Obcini
A.C.A.B. Obcini

Young Boys Zamca
Cetatea Zamca
All Star Zamca
Zamca Team

Non Stop Itcani
Adistal Itcani
Abhram Itcani

Temerarii Marasesti
Sportul Marasesti

Capitanii sau delegatii celor 32 de echipe înscrise la editia 2012 a Cupei Cartierelor sunt asteptati miercuri, începând cu orele 19.00, în sala de conferinte a Iulius Mall (etajul 1), pentru a participa la tragerea la sorti a meciurilor din cadrul fazei preliminariilor, programata la finele acestei saptamani.

La prima faza vor lua parte 31 de echipe, 15 dintre ele urmand sa se califice la turneul final. Railex Burdujeni va evolua direct in grupele turneului final din postura de campioana a editiei de anul trecut.

Cu ocazia tragerii de maine, reprezentatii echipelor înscrise sunt rugati sa prezinte organizatorilor copiile xerox dupa buletinele sau dupa cartile de identitate ale jucatorilor trecuti pe formularul de înscriere. Tot atunci, echipele vor achita si taxa de participare in competitie, in valoare de 70 de lei.

Lansata în urma cu trei ani de siteul local GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizate la nivelul municipiului Suceava. La primele trei editii ale competitiei au luat parte in total peste 1000 de participanti, cu vârste cuprinse între 15 si 40 de ani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Miercuri e tragerea la sorți"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*